Monday, September 2, 2013

Hatiku menangis

Posted by Chilla Jamaludin at Monday, September 02, 2013
Reactions: 
0 comments




Pilunya hati

Setiap bicara tiada jawapan
Setiap pandangan tiada balasan
Setiap tingkah tiada penghargaan

Doakan diriku tabah
Menghadapi segalanya dengan tenang


Thursday, March 7, 2013

Seeking - NEW work environment

Posted by Chilla Jamaludin at Thursday, March 07, 2013
Reactions: 
0 comments
Sudah masuk tahun Kedua setelah bos melarikkan ofiz dari KL ke PJ..
Since Dec 2011, bermakna sudah lebih dari 365hari disini..

Tanpa teman berbual..
Tanpa perujuk kerja sekiranya lalai menjalankan  t/jawab seorang pekerja yang produktif..
Tanpa perjalanan yang tenang di pagi hari..
Tanpa punctual dengan waktu kerja awal..
Tanpa semangat yang kuat dalam menempuh hari - hari ku..

Nyata, aku penat..
Penat dengan suasana negatif ini..

Kerna, sebelum ini..
Aku ade teman berbual..
Aku ada perujuk kerja sekiranya lalai menjalankan  t/jawab seorang pekerja yang produktif..
Aku melalui hari yang tenang di pagi hari..
Aku selalu datang awal ke ofiz..
Aku mempunyai semangat yang kuat dalam menempuh hari - hariku..

Ya Allah..
Berikan lah aku rezeki yang baik..
Berikanlah kesenangan kepada diri ku..
Aku hampir putus harap bila usaha yang ku buat masih tidak nampak hasil nya..
Berilah kesempatan untuk aku jadi lebih baik dari sebelumnya.

P/S: Chilla sedang berusaha cari kerja di area KL..kalau teman2 ade peluang pekerjaan seperti admin ataupun secretary, contact Chilla ye.


Wednesday, March 6, 2013

Klik Klik

Posted by Chilla Jamaludin at Wednesday, March 06, 2013
Reactions: 
0 comments
Salam
Lama sudah Chilla meninggalkan laman ni
Maaf masa amat mencemburui..

Ramai rasanye amat teruja sekiranya mendengar program di internet untuk menjana duit dengan cepat & mudah..
Kalau la dapat duit, mungkin boleh;

Itulah yg selalu terlintas difikiran..
Tapi, akhir bulan 1 yg lepas..
Chilla join web ni http://www.clickads4profit.com
Dengan harapan akan dapat duit berganda daripada modal
Suami plak join seminggu selepas dgn modal yg lg besar dari Chilla
Malangnya sehingga kini kami masih tak dapat menikmati hasil bonus dari program tu..
Lagipun ada masalah penyelewengan setelah chilla join menyebabkan perkara tersebut berlaku..
Hopefully masalah syarikat tersebut dapat di settle kan dengan segera..
Mane tau ade rezeki boleh cari di program lain pula..

So, untuk kawan2 yang ade keinginan utk join program yg chilla sedang sertai ni harap bersabar dan tidak join hingga masalah syarikat ni selesai..
Takut2la nanti duit sume dilarikkan..hehe
Jangan la, kite same2 doakan yang terbaik untuk semua..

Hati2 join ape jua program..
Tapi xtau pe salah nye padahal kawan2 juga yg rekemen dan kawan2 telapun dapat bonus mereka..
Kita beri ruang dan mudahan2 sume akan baik2 saja.

Tuesday, March 5, 2013

Sudah Lama Menyepi

Posted by Chilla Jamaludin at Tuesday, March 05, 2013
Reactions: 
0 comments
Insyallah will come back soon..

Monday, September 24, 2012

Che Zafran Harith sudah 8 bulan

Posted by Chilla Jamaludin at Monday, September 24, 2012
Reactions: 
0 comments
Fresh from my womb..so pale n red
Tido ala2 org kaya

Nampak gebush sket..start pakai CD (Cloth Diaper)

Bru lepas mandi..sejuk,pakai bathrobe n dok atas rocker uncle Afiq bagi

Muka penuh rashes..breastmilk nye hal

Yey! da boleh bagi makan

Banyak dapat duit raya..Alhamdulillah

Merangkak
Memapah..mula bekerja ini budak