Friday, December 24, 2010

Emosiku..

Posted by Chilla Jamaludin at Friday, December 24, 2010
Reactions: 
0 comments
Arini chilla banyak terpikirkan masalah/salah paham ditempat kerja lama. Bukan la nak mencalarkan lagi perasaan jz arini hati chilla tersentap seketika..xtau samada chilla yg emosi atau dia mmg bermaksud begitu utk tidak memperbaiki hubungan semula.




Kenapa perlu memutuskan hubungan sekiranya masalah yang berlaku itu boleh diselesaikan dengan bersemuka? Kenapa perlu berdendam padahal bende itu Cuma sekelumit luka yang boleh dibersihkan?



Ape yang dia lakukan mmg chilla boleh maafkan cz chilla mls nk berdendam cz kita xtau if masa depan mungkin kita akn perlukan dia..but cre dia????



Gathering akan dibuat but xtau nak set bila..


Dia : kak lina,wat weekday la senang sket


Kak lina : org keje la dek


Chilla : kak lina,dorg ni nk weekday cz tgh menanam anggur.huhu (gurau je ye jgn terase plak..chilla doa korg dpt keje cpt k)


Dia : weekend ke weekday ke tak ksh kak...sy on je..tp minggu ni kwn sy kawin...lgpn sy tak terikat ngn mane2 cmpny..keje sendri jek




Sekiranya dia pon nk berbaik dgn chilla,xde la dia remove & block chilla dr facebook. N xkan dia bg comment cmtu kn..chilla xtau nk berpikiran positif/negative cz chilla rse chilla da puas ckp bek2 dgn chilla..klw btl mse tmpt lame tu dia xperlu pembantu,xyh la hire chilla kn..xke akn membazir wang syarikat kn..nmpk sgt xhargai org..kre chilla bantu ringan kn beban dia n bos asyik mrh kn chilla sbb explaination dia,cukup la kn. Mcm sampah plak chilla ni dibuatnye..berlagak xingat. Cz byk kali mse bulan pose chilla menangis sbb dia..chilla puas berusaha tapi kehidupan ini bkn terletak pada tangan chilla..biarla Allah buka kn hati dia. AMIN.