Friday, January 14, 2011

3 bulan 2 hari & beberapa jam,minit dan saat..

Posted by Chilla Jamaludin at Friday, January 14, 2011
Reactions: 
Waktu berjalan amat pantas..
Sedar xsedar masa berlalu meninggal aku..
Masa itu tidak menunggu..

Ayahku mula bising pasal daftar nikah n HIV test..
aku plan nk wat dalam bulan Feb ni then terus anta kt Pejabat Agama..
Nape? da terlewat sangat ke..
Rungutan beberapa orang ttg persiapan aku wat aku lebih gementar..
Lagi pening bila memikirkan beberapa "supplier" yang membatalkan "agreement" di saat akhir atau dorg xupdate aku langsung even aku hantar email..
nak cari HENNA lg susah..
mne ade org yg wat henna dtg ke umah charge RM150 je..
ade pon sampai rm400..
rse cm xberbaloi la..
kwn2 ade suggestion??

dengan baju nikah pon xtempah lagi..
insyallah sabtu ni..
but ble da cmni aku rase aku cm sambil lewa plak.


bende yg still PENDING yg aku rse xsesuai lgsg pada saat2 getir ni :
  • Baju nikah
  • Kad kahwin
  • Confirm Pelamin & catering
  • Henna
  • Daftar nikah
  • MC & org bce doa
  • Barang hantaran

Ya tuhan ku,ampuni la dosa2 hambamu yg terlampau banyak ni..
da xlarat nk pikir..
lg2 dapat en tunang yg lbh fokus pd kerja..aish.
minta2 after nikah dia akn lbh fokus pd aku yg sgt gedik ni. AMIN.








2 comments:

Anonymous said...

henna for 150 is quite overbudget laa..u can get a henna below RM10 per unit, jz need sum1 yg pandai buat je..lama2 ilang jugak..stress on the important thing..MC?sedara2 kawan2 ramai..gunakan tenaga kerja yg ada..

Chilla Jamaludin on January 17, 2011 at 1:32 PM said...

sape ye? thanx comment. tula..pk nk wat sendiri cr yg tampal tu je. MC tu mule2 da booked kwn then dia cancel tetbe..kne pk org len tu yg susah.

Post a Comment